Trajnime

Në vijim ju prezantojmë trajnimet tona. Në listën e mëposhtme mund të zgjidhni midis kurseve të ofruara.

Kurset e zgjedhura

Përse ky trajnim është i domosdoshëm?
Ky trajnim shërben për të gjithë gazetarët, praktikuesit e medias apo persona që punojnë në përditshmërinë e tyre me median, për tu njohur me standardet e gazetarisë etike dhe disa informacione praktike që mund të ndihmojnë në përmirësimin e mjedisit tonë mediatik, duke e bërë atë më pranues, gjithëpërfshirës dhe të drejtë.
error: Kujdes! Ky material mbrohet nga Copyright.